Witam,
w piątek trafiła do schroniska w Chorzowie piękna duża suka, brązowa w wieku ok. 2 lat.
Może ktoś szuka? tatuażu nie ma.

kamila napisał(a): podjadę do schroniska w piątek i dowiem się więcej od pielęgniarzy

Dlatego informacje o psince dopiero jutro 
wczoraj wychodzę z Fridą z domu - miałyśmy jechac do lasu na spacer a tu kolejne koło bez powietrza - no i zdaniem wulkanizatora trzeba dla bezpieczeństwa wszystkie opony wymienic - więc dopiero jutro poszukiwanie kompletu zimówek.W pon. jestem w pracy, więc nie obiecuję ale mam nadzieję że tym razem we wtorek uda mi się dojechac do schroniska...chociaż pech mnie nie opuszcza 
z tego co się dowiedziałam to suczka została znaleziona w Bytomiu i przywieziona do schroniska so Chorzowa. Tak ja już pisałam jest na kwarantannie do piątku - w osobnym boksie. W piątek będzie sterylizowana i od piątku jest już do wydania gdyby znalazł się zainteresowany. Suczka jest bardzo przyjazna i wesoła. Od razu zaczęła mnie lizac i zachęcac do zabawy. Nie wiem jaki ma stosunek do innych psiaków, w schronisku też na ten temat nie byli w nic powiedziec. Jest już zakołtuniona i trzeba będzie poświęcic trochę czasu na porządne czesanko. Dobrze byłoby gdyby jak najszybciej trafiła do kochającego domku bo boję się jak zniesie zabieg i czy potem napewno będzie miała osobny boks. W piątek będę jeszcze tam dzwonic i jeśli się uda to podjadę w sobotę zobaczyc jak się sunia czuje 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości